Història

Equipament Visita virtual

Estudis Digitals - Toni Fernández

TRES DÈCADES DE CREACIÓ MUSICAL


El projecte Digitals neix a finals dels 70 de la mà del músic i compositor Toni Fernández com estudi personal per a la seva creació musical. En poc temps obrí les seves portes per donar resposta a la demanda dels músics de Mallorca d’enregistrar i publicar les seves composicions. Durant més de trenta-cinc anys, i fins a l’actualitat, aquest centre de creació de música i cultura s’ha mantingut actiu a les Illes Balears.

A les dècades dels 80 i els primers 90, Digitals complí una funció decisiva per a la producció i publicació de la música independent a les nostres Illes. A l’estudi dirigit per Toni Fernández va néixer un nou espai de creació musical on convergien estils tan diversos com el millor Pop Rock d’aquella època, les primeres produccions de Música Clàssica, el Jazz, la Cançó d’Autor i el Folklore de les nostres Illes. A Digitals es donà a conèixer per primera vegada el millor de la nostra cultura musical.

Toni FernándezCoincidint amb una renovació d’espai i equipament a l’any 1993, Digitals incorporà la marca ONA DIGITAL com a editorial. Gràcies a que oferia la millor tecnologia del seu moment l’estudi tornà a ser referència obligada per tots els músics de Balears, i per primera vegada va ser possible que artistes d’arreu del món es plantegessin realitzar les seves gravacions a Mallorca. És així com Annie Lennox, Roger Eno, Presuntos Implicados, Los Chicos del Coro, i molts d’altres treballarien a l’estudi del músic mallorquí.

Comença en l’actualitat la nova etapa de DIGITALS PRO en la que la productora, en constant renovació del seu equipament, combina el millor del so analògic amb la darrera tecnologia digital, oferint el seu espai en les millors condicions per la creació musical i producció audiovisual.

Per les mans de Toni Fernández han passat centenars de produccions, pròpies i també en coproducció amb institucions públiques o privades. Volem agrair de tot cor a tots aquells que han confiat la realització del seu projecte personal als nostres estudis, amb la il·lusió d’haver crescut mútuament amb la màgia de la música compartida.


© Digitals Pro. C/Corb 21, 07181. Mallorca | Tel.+34 971 700 861 | Mòbil.+34 629 302 135 | toni@digitalspro.com

Disseny web: Lluís Fernández